Waarom zonnepanelen van Zonvoornop;

Veelgestelde vragen:

 • Wat verandert er voor mij?

  Naast het feit dat er zonnepanelen op uw dak liggen die u maandelijks veel geld besparen veranderd er voor u helemaal niks. U krijgt een omvormer en u kunt onze app gebruiken om bij te houden hoeveel u bespaart, maar verder verandert er niets.

 • Wat kosten zonnepanelen?

  Zonnepanelen zijn vaak goedkoper dan men denkt. En het is een investering met een hoog rendement (vaak rond de 15%!).

  Als u wilt weten wat zonnepanelen voor u kosten kunt u contact met ons opnemen, of de rekenhulp gebruiken op de prijzen-pagina.

 • Kan ik een financiering krijgen voor zonnepanelen?

  Vrijwel alle gemeenten bieden duurzaamheidsleningen aan tegen een lage rente. Al met al is dit waarschijnlijk nog steeds een erg lucratieve optie voor u!

   

  Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw mogelijkheden.

 • Hoe zit het met subsidies en BTW-aftrek?

  Bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen kunt u 21% BTW op het materiaal en de arbeidsuren terugkrijgen. Klik hier voor hulp met het terugvragen van deze BTW. Wij helpen u graag met het berekenen van uw netto-prijs. Mocht u dit niet zelf willen regelen kunnen wij uitkomst bieden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Hoe zit het met de 25 jaar garantie?

  Wij bieden 25 jaar garantie op onze zonnepanelen. En hier hoeft u zelf niet achteraan; mocht er iets mis zijn met uw installatie krijgen wij hier automatisch een melding van, waarna wij contact met u opnemen.

  Daarnaast bieden wij 10 jaar garantie op de omvormer en 25 jaar op eventuele power optimizers.

 • Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen?

  In principe heeft u geen vergunning of speciale toestemming nodig om gebruik te maken van zonnepanelen. Enkel wanneer u de zonnepanelen op de grond wilt plaatsen (in een weiland bijvoorbeeld) of hier een apart gebouw voor wilt bouwen is een vergunning mogelijk nodig.

 • Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

  Vrijwel ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Enkel wanneer uw dak erg klein is of als er veel schaduw op valt heeft u misschien een oplossing op maat nodig. Wij denken hoe dan ook graag met u mee en komen uiteraard kosteloos uw dak controleren!

 • Hoe milieuvriendelijk zijn zonnepanelen precies?

  Heel milieuvriendelijk! Na drie jaar heeft het zonnepaneel net zoveel bespaard als het aan milieubelastend materiaal heeft gekost. Zonvoornop biedt 25 jaar garantie, dus is er een rendement van 22 jaar.

  Bekijk de homepagina om te zien hoeveel CO2 wij al bespaard hebben!

Contactinformatie

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Tel:           0640562119

Email:       info@zonvoornop.nl

 

Of stel uw vraag:

Contactinformatie

Over Zonvoornop

Tel:  0640562119

Email:  info@zonvoornop.nl

Adres:  Koninginnelaan 101, 3762 DC Soest

Zonvoornop is ontstaan vanuit de gedachte dat zonne-energie betaalbaar moet worden voor iedereen.

We zijn een jong gezin in Amersfoort-Vathorst en wilden graag onafhankelijk zijn van grote energie maatschappijen. De wisselende energie-pijzen en loze beloftes over 'groene' energie, heeft mij doen besluiten het heft in eigen handen te nemen. We besloten zelf zonnepanelen in te kopen en te leggen, daarna bij de buren, bij vrienden. De markt bleek zo gunstig dat ik het aandurfde de sprong te wagen en toen was de Zonvoornop geboren.

WEBSITE DOOR DMTP MARKETING