Zonnepanelen
van Zonvoornop

Ons aanbod
zonnepanelen

Wij kopen zelf rechtstreeks in bij gerenommeerde A-merk fabrikanten. Wij kennen hen en zij kennen ons. De beste kwaliteit is bij ons geen loze kreet maar een garantie. Daar staan wij voor. 

Kwaliteit A-merken

Onze zonnepanelen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en hebben een hogere efficiëntie dan de industrienorm, waardoor u maximaal profiteert van de energie die uw zonnepanelen produceren.

Lange levensduur met 25 jaar garantie

Onze zonnepanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn getest onder zware omstandigheden, waardoor ze een langer levensduur hebben dan veel andere panelen op de markt.

Voorzien van de laatste moderne techniek

Onze zonnepanelen zijn allemaal voorzien van techniek die slim omgaat met schaduw en vervuiling zodat we het meeste rendement kunnen behalen voor jouw investering.

Realtime inzicht
met de app

De prestaties en het functioneren van de zonnepanelen zijn te volgen via een app op telefoon, tablet en computer. Hierdoor heb je op ieder moment inzicht in de opbrengsten van jouw investering.

24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht

Je hoeft nooit meer naar de omvormer te lopen om het functioneren van de zonnepanelen te controleren.

Direct inzicht in jouw investering

Je ziet de totale opbrengst van de panelen per uur, dag, maand, jaar en totaal.

Voor Android en iOS

De app is te downloaden op iedere moderne telefoon, tablet of computer.

Kwalitatieve
omvormers

Sofar Solar is een kwalitatief merk met A-merk omvormers, die zijn ontworpen om de meest efficiënte en betrouwbare prestaties te leveren voor uw zonnepanelen systeem. 

Hoge efficiëntie

Onze omvormers zijn ontworpen om het maximale rendement te behalen uit uw zonnepanelen systeem, met een efficiëntie die hoger is dan de industrienorm.

Betrouwbaarheid

Onze omvormers zijn getest onder zware omstandigheden en zijn speciaal ontworpen om jarenlang betrouwbaar te functioneren.

Geavanceerde beveiligingsfuncties

Onze omvormers zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties om uw systeem te beschermen tegen overspanning, onder spanning, kortsluiting en andere potentiële problemen.

Onze klanten
aan het woord

Laurens
Lees verder
Duidelijke offerte en helder advies. ZonvoorNop adviseerde ons om ondanks een beetje schaduw van een boom voor voor een opstelling met een stringomvormer te kiezen. Verder prettig contact met zowel Reinald als de installateurs.
Reno
Lees verder
Ik ben uitstekend geholpen door Reinald Aalten van Zonvoornop. De offerte was snel en scherp. Ze waren erg flexibel in hun afspraken en de installatie verliep snel en deskundig. Er liggen nu 10 mooie grote zonnepanelen mijn dak. Bedankt!
Wim
Lees verder
Optimaal functionerend en duurzaam, snel terug te verdienen pv systeen, professioneel geinstalleerd door een bedrijf met medewerkers die met passie en plezier hun werk doen. Zich niet gek laten maken in alle hectiek van de markt. Top ZonvoorNop
Margreet
Lees verder
Vriendelijke en deskundige informatie. De twee monteurs werkten vlot en netjes. Heel tevreden over de levering en plaatsing van de zonnepanelen.
Roelof
Lees verder
Na goede uitgebreide offerte met gunstige prijs waren we het snel eens. Meteen afspraak gemaakt voor de montage. Leuke medewerkers die hun afspraken nakomen. Mooie afwerking en bedrading volledig weggewerkt. Tussen order en werkzaam opleveren zat 1 maand.
Allard
Lees verder
Men was aan de sales kant snel en gaf gedegen advies. After sales kan professioneler. Had ze een extra klant aangebracht, de waardering hiervoor bleef uit.
Stan
Lees verder
Snelle offerte, snelle levering. Alles mooi.op tijd. Meedenken over plaatsing zodat het geheel er ook mooi uitziet.
Martijn
Lees verder
Zeer tevreden over het advies, de oplossing, de prijs, het werk en het prachtige resultaat. Binnen een dag hadden wij werkende zonnepanelen op ons dak en een app waarop ik kan zien wat de 'opbrengst' is. Is ook heel leuk!
Ap en Petra
Lees verder
Het bedrijf straalt in alles vertrouwen uit. Uitstekend advies. Prima monteurs!
Bert
Lees verder
medewerkers hebben keurig gewerkt goed advies van Reinald,goede uitleg ,geen poespas en vriendelijk, voor een nette prijs
Gerard
Lees verder
op tijd en keurig geplaatst TOP! Kreeg een duidelijk advies wat er geplaatst kon worden dat waren er 33 stuks op een plat dak
Evert
Lees verder
Zeer tevreden. Prettig geholpen, goeie en nette installateurs, goed advies, goeie service.

Veelgestelde vragen
over zonnepanelen

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw energiebehoeften, de grootte van uw dak, de oriëntatie en de hellingshoek van uw dak en de hoeveelheid beschikbare zonuren in uw regio.

Om een nauwkeurige berekening te maken van het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, is het raadzaam om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Onze adviseurs kunnen uw specifieke situatie analyseren en een aanbeveling doen voor het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft.

Als u een gemiddeld huishouden bent met een gemiddeld energieverbruik, dan kunt u een indicatie krijgen door te kijken naar het gemiddelde aantal panelen dat wordt geïnstalleerd voor huishoudens. Dit is vaak tussen de 6 en 12 panelen. Het is belangrijk om te onthouden dat deze cijfers alleen een indicatie zijn en dat elke situatie uniek is.

De kosten voor het installeren van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van het systeem, de locatie en de kwaliteit van de gekozen panelen.

Gemiddeld gezien, kunnen de kosten voor het installeren van zonnepanelen variëren van €2.000 tot €15.000. Dit is een ruwe schatting en de kosten kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van de specifieke situatie.

Het is belangrijk om te onthouden dat de prijzen voor zonnepanelen de afgelopen jaren flink zijn gedaald. Hierdoor is het voor veel mensen nu financieel haalbaar om zonnepanelen te installeren. 

Het gebruik van zonnepanelen biedt vele voordelen voor zowel het milieu als voor uw eigen portemonnee. Als u overweegt om zonnepanelen te installeren, is het belangrijk om zich bewust te zijn van de voordelen die zij bieden.

Ten eerste is het gebruik van zonnepanelen milieuvriendelijk. Zonnepanelen produceren elektriciteit door middel van zonlicht, in plaats van het verbruiken van schaarse grondstoffen zoals olie, gas of kolen. Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke stoffen verminderd en wordt bijgedragen aan een schonere en duurzamere toekomst.

Een ander belangrijk voordeel van zonnepanelen is dat ze helpen bij het besparen op uw energiekosten. Wanneer u zonnepanelen installeert, kunt u uw eigen elektriciteit produceren en afhankelijk van uw verbruik zelfs energie terugleveren aan het net. Hierdoor kunt u besparen op uw energierekening.

Daarnaast zijn zonnepanelen zeer betrouwbaar en vereisen ze weinig onderhoud. Zonnepanelen zijn ontworpen om jarenlang te functioneren zonder veel inspanning van uw kant. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over dure reparaties of vervangingen.

Tenslotte kan het gebruik van zonnepanelen uw huis ook meer waard maken. Veel potentiële kopers zijn geïnteresseerd in huizen met duurzame energie-installaties, zoals zonnepanelen.

In samenvatting, het gebruik van zonnepanelen biedt vele voordelen zoals een milieuvriendelijke oplossing, besparing op energiekosten, betrouwbaarheid en weinig onderhoud, mogelijkheid voor subsidies en een meerwaardering van uw huis. Het is een slimme keuze voor zowel het milieu als voor uw eigen portemonnee.

Bij ons Zonvoornop geloven wij in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Daarom bieden wij u een garantie van 25 jaar op onze zonnepanelen. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat uw investering in duurzame energie veilig is.

Maar onze garantie stopt niet bij alleen de zonnepanelen. Wij bieden ook een garantie van 10 jaar op de omvormer en de installatie van de zonnepanelen. Dit betekent dat als er problemen ontstaan met de omvormer of de installatie, wij deze gratis zullen repareren of vervangen. Zo kunt u gerust zijn dat uw zonnepanelen altijd in optimale staat zullen zijn.

Onze garantie is ontworpen om uw investering in duurzame energie te beschermen en u gerust te laten zijn dat uw zonnepanelen jarenlang betrouwbaar zullen werken. Dankzij onze hoogwaardige producten en professionele installatie kunt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen uw energiebehoeften zullen dekken voor vele jaren.

Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u zou kunnen hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze garanties en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw duurzame energiedoelen.

Salderen via zonnepanelen is een proces waarbij een huishouden of bedrijf dat zelf opgewekte energie teruglevert aan het elektriciteitsnet. Wanneer een huishouden meer energie opwekt dan het verbruikt via de zonnepanelen, kan de overtollige energie worden teruggeleverd aan het net en worden gecrediteerd op de energierekening van het huishouden.

De zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Wanneer er op het moment dat de zon schijnt, meer energie wordt opgewekt dan er op dat moment verbruikt wordt, wordt de overtollige energie via een omvormer aan het elektriciteitsnet teruggevoerd. Deze teruggevoerde energie kan worden teruggeleverd aan het net en worden gecrediteerd op de energierekening van het huishouden.

Wanneer het huishouden later energie verbruikt, zoals in de avonden of nachten, kan het gebruik maken van de gecrediteerde energie. Hierdoor kan het huishouden besparen op de energiekosten. Als het huishouden een groot deel van de gecrediteerde energie verbruikt, kan het zelfs een kleine of geen energierekening ontvangen.

Het is aan te raden om zonnepanelen apart te verzekeren, omdat ze vaak niet automatisch onder de dekking van uw huis- of opstalverzekering vallen. Sommige verzekeraars bieden specifieke zonnepanelen verzekeringen aan, andere verzekeraars bieden deze dekking als een optie bij uw bestaande verzekering.

Deze verzekeringen bieden bescherming tegen schade die kan ontstaan door bijvoorbeeld storm, brand, of diefstal. Dit kan u beschermen tegen de hoge kosten van reparatie of vervanging van de zonnepanelen. Het is belangrijk om te weten dat sommige verzekeraars een beperking op de dekking aanbieden, bijvoorbeeld alleen bij specifieke gebeurtenissen. Sommige verzekeraars hebben ook een maximaal verzekerd bedrag voor deze dekking.

Het is aan te raden om goed te onderzoeken welke verzekeraars deze dekking aanbieden en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. Het is ook verstandig om contact op te nemen met uw huidige verzekeraar om te vragen of deze dekking in uw huidige verzekering is opgenomen of als deze kan worden toegevoegd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen optimaal verzekerd zijn.

Wanneer u besluit om zonnepanelen te installeren, is het belangrijk om te weten dat deze technologie weinig onderhoud vereist. Zonnepanelen zijn ontworpen om jarenlang te functioneren zonder veel inspanning van uw kant.

Een van de belangrijkste stappen die u kunt nemen om uw zonnepanelen in goede staat te houden, is het regelmatig schoonmaken ervan. Hoewel zonnepanelen zijn ontworpen om stof en vuil te weerstaan, kan het opstapelen van vuil op de panelen de energie-opbrengst beïnvloeden. Dit kunt u voorkomen door eenmaal per jaar de panelen te reinigen met gewoon water. Gebruik absoluut geen schoonmaakmiddelen en schuursponsen of een hogedrukspuit.