Vrijblijvend
contact opnemen

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie. 

Telefoon

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00-15.30 uur op nummer 033 2096316

E-mail

info@zonvoornop.nl

Adres

Zonvoornop B.V. Smitspol 16C 3861 RS Nijkerk

Contactformulier

Veelgestelde vragen
over zonnepanelen

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw energiebehoeften, de grootte van uw dak, de oriëntatie en de hellingshoek van uw dak en de hoeveelheid beschikbare zonuren in uw regio.

Om een nauwkeurige berekening te maken van het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, is het raadzaam om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Onze adviseurs kunnen uw specifieke situatie analyseren en een aanbeveling doen voor het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft.

Als u een gemiddeld huishouden bent met een gemiddeld energieverbruik, dan kunt u een indicatie krijgen door te kijken naar het gemiddelde aantal panelen dat wordt geïnstalleerd voor huishoudens. Dit is vaak tussen de 6 en 12 panelen. Het is belangrijk om te onthouden dat deze cijfers alleen een indicatie zijn en dat elke situatie uniek is.

De kosten voor het installeren van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van het systeem, de locatie en de kwaliteit van de gekozen panelen.

Gemiddeld gezien, kunnen de kosten voor het installeren van zonnepanelen variëren van €2.000 tot €15.000. Dit is een ruwe schatting en de kosten kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van de specifieke situatie.

Het is belangrijk om te onthouden dat de prijzen voor zonnepanelen de afgelopen jaren flink zijn gedaald. Hierdoor is het voor veel mensen nu financieel haalbaar om zonnepanelen te installeren. 

Het gebruik van zonnepanelen biedt vele voordelen voor zowel het milieu als voor uw eigen portemonnee. Als u overweegt om zonnepanelen te installeren, is het belangrijk om zich bewust te zijn van de voordelen die zij bieden.

Ten eerste is het gebruik van zonnepanelen milieuvriendelijk. Zonnepanelen produceren elektriciteit door middel van zonlicht, in plaats van het verbruiken van schaarse grondstoffen zoals olie, gas of kolen. Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke stoffen verminderd en wordt bijgedragen aan een schonere en duurzamere toekomst.

Een ander belangrijk voordeel van zonnepanelen is dat ze helpen bij het besparen op uw energiekosten. Wanneer u zonnepanelen installeert, kunt u uw eigen elektriciteit produceren en afhankelijk van uw verbruik zelfs energie terugleveren aan het net. Hierdoor kunt u besparen op uw energierekening.

Daarnaast zijn zonnepanelen zeer betrouwbaar en vereisen ze weinig onderhoud. Zonnepanelen zijn ontworpen om jarenlang te functioneren zonder veel inspanning van uw kant. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over dure reparaties of vervangingen.

Tenslotte kan het gebruik van zonnepanelen uw huis ook meer waard maken. Veel potentiële kopers zijn geïnteresseerd in huizen met duurzame energie-installaties, zoals zonnepanelen.

In samenvatting, het gebruik van zonnepanelen biedt vele voordelen zoals een milieuvriendelijke oplossing, besparing op energiekosten, betrouwbaarheid en weinig onderhoud, mogelijkheid voor subsidies en een meerwaardering van uw huis. Het is een slimme keuze voor zowel het milieu als voor uw eigen portemonnee.

Bij ons Zonvoornop geloven wij in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Daarom bieden wij u een garantie van 25 jaar op onze zonnepanelen. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat uw investering in duurzame energie veilig is.

Maar onze garantie stopt niet bij alleen de zonnepanelen. Wij bieden ook een garantie van 10 jaar op de omvormer en de installatie van de zonnepanelen. Dit betekent dat als er problemen ontstaan met de omvormer of de installatie, wij deze gratis zullen repareren of vervangen. Zo kunt u gerust zijn dat uw zonnepanelen altijd in optimale staat zullen zijn.

Onze garantie is ontworpen om uw investering in duurzame energie te beschermen en u gerust te laten zijn dat uw zonnepanelen jarenlang betrouwbaar zullen werken. Dankzij onze hoogwaardige producten en professionele installatie kunt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen uw energiebehoeften zullen dekken voor vele jaren.

Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u zou kunnen hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze garanties en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw duurzame energiedoelen.

Salderen via zonnepanelen is een proces waarbij een huishouden of bedrijf dat zelf opgewekte energie teruglevert aan het elektriciteitsnet. Wanneer een huishouden meer energie opwekt dan het verbruikt via de zonnepanelen, kan de overtollige energie worden teruggeleverd aan het net en worden gecrediteerd op de energierekening van het huishouden.

De zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Wanneer er op het moment dat de zon schijnt, meer energie wordt opgewekt dan er op dat moment verbruikt wordt, wordt de overtollige energie via een omvormer aan het elektriciteitsnet teruggevoerd. Deze teruggevoerde energie kan worden teruggeleverd aan het net en worden gecrediteerd op de energierekening van het huishouden.

Wanneer het huishouden later energie verbruikt, zoals in de avonden of nachten, kan het gebruik maken van de gecrediteerde energie. Hierdoor kan het huishouden besparen op de energiekosten. Als het huishouden een groot deel van de gecrediteerde energie verbruikt, kan het zelfs een kleine of geen energierekening ontvangen.

Het is aan te raden om zonnepanelen apart te verzekeren, omdat ze vaak niet automatisch onder de dekking van uw huis- of opstalverzekering vallen. Sommige verzekeraars bieden specifieke zonnepanelen verzekeringen aan, andere verzekeraars bieden deze dekking als een optie bij uw bestaande verzekering.

Deze verzekeringen bieden bescherming tegen schade die kan ontstaan door bijvoorbeeld storm, brand, of diefstal. Dit kan u beschermen tegen de hoge kosten van reparatie of vervanging van de zonnepanelen. Het is belangrijk om te weten dat sommige verzekeraars een beperking op de dekking aanbieden, bijvoorbeeld alleen bij specifieke gebeurtenissen. Sommige verzekeraars hebben ook een maximaal verzekerd bedrag voor deze dekking.

Het is aan te raden om goed te onderzoeken welke verzekeraars deze dekking aanbieden en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. Het is ook verstandig om contact op te nemen met uw huidige verzekeraar om te vragen of deze dekking in uw huidige verzekering is opgenomen of als deze kan worden toegevoegd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen optimaal verzekerd zijn.

Wanneer u besluit om zonnepanelen te installeren, is het belangrijk om te weten dat deze technologie weinig onderhoud vereist. Zonnepanelen zijn ontworpen om jarenlang te functioneren zonder veel inspanning van uw kant.

Een van de belangrijkste stappen die u kunt nemen om uw zonnepanelen in goede staat te houden, is het regelmatig schoonmaken ervan. Hoewel zonnepanelen zijn ontworpen om stof en vuil te weerstaan, kan het opstapelen van vuil op de panelen de energie-opbrengst beïnvloeden. Dit kunt u voorkomen door eenmaal per jaar de panelen te reinigen met gewoon water. Gebruik absoluut geen schoonmaakmiddelen en schuursponsen of een hogedrukspuit.

Start vandaag nog met besparen op energie

Investeren in zonnepanelen is een slimme beslissing voor zowel het milieu als voor uw portemonnee. Nu is een beter moment dan ooit om te investeren.

Wacht niet langer en maak vandaag nog de stap naar duurzame energie met zonnepanelen!

Start vandaag nog met besparen op energie

Investeren in zonnepanelen is een slimme beslissing voor zowel het milieu als voor uw portemonnee. Nu is een beter moment dan ooit om te investeren.

Wacht niet langer en maak vandaag nog de stap naar duurzame energie met zonnepanelen!

Klanten geven ons een 4,6 uit 5

Klanten geven ons een 4,6 uit 5 op basis van 79 reviews